Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: Budi Susanto

Kasmaran Tumuli Dhaup

PERTAPAN Yasarata wus sawetara ditinggal dening Resi Jayawilapa. Kang ana pertapan ingkang putri Endang Ulupi dikancani [...]

Baca selengkapnya »

Endhang Ulupi Ngimpi

KACARITA kang ana Pertapan Yasarata, Begawan Jayawilapa kang wus kaduk sepuh, ingadhep putranipun Endang Ulupi. Kang [...]

Baca selengkapnya »