Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: Irus S Budianto

Wong Wadon sing Nyipta Kali ing Awake

ANGENE wong wadon iku tumlawung adoh. Nggagas ngremite panguripan sing tansah glibedan ing pikirane. Panguripan sing [...]

Baca selengkapnya »