Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: R Toto Sugiharto

Kembang Kampung

SRI kalebu durung suwe dadi randha. Durung genep rong sasi. Randha anyaran, ateges ana randha pitu [...]

Baca selengkapnya »