Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: Ryan Rachman

Klakson

SABEN liwat brug Kalilongkrang, bojoku mesthi ngongkon kon ngonekna klakson. Mbuh kuwe lagi montoran apa mobilan. [...]

Baca selengkapnya »