Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: Soedjarwo

Ilang Jawane

Kategori: Budaya Jawa, Penulis:

APA bener wong Jawa iku bakal ilang Jawane? Ilang Jawane tegese ilang sifat-sifat lan kepribadian kejawaane. [...]

Baca selengkapnya »