Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Label: Yohanes Suyamta

Berkah Natal Kanggo Noel

KANUGRAHAN diparingi momongan utawa duwe anak mujudake pangareparep tumrap saben brayat. Ewa semana kanugrahan iki murni [...]

Baca selengkapnya »