Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Kategori: Cerkak

Juragan Ampyang

JEMUWAH Kliwon esuk kaya adat sabene, aku utheg ana pawon. Krungu adzan banjur sholat. Durung sida [...]

Baca selengkapnya »