Kliping Sastra Indonesia | Etnik dan Budaya

Kategori: Geguritan

Rasa Tepaselira

Rasa Tepaselira Jaman saiki pancen wis beda Jagad pasrawungan sing bawera Wis adoh saka sa-rumangsa Adoh [...]

Baca selengkapnya »