Kliping Sastra Indonesia | Literasi Nusantara

Label: Nazarudin Azhar

Kalangkang

NAON rupa kabagjaan nu bakal kasampeur ku dirina, dina sesa umur nu dirusiahkeun ku Mantenna, moal aya [...]

Baca selengkapnya »